۹ روش چاپ لوگو روی تی شرت تبلیغاتی

تیشرت

برای چاپ لوگو روی تی شرت تبلیغاتی روش‌های مختلفی وجود دارد.  بعد از اینکه از مراحل انتخاب لوگو یا طرح را که می‌خواهید روی تی شرت تبلیغاتی بیاندازید عبور کردید زمان انتخاب نوع چاپ یا هر روش دیگری برای ساخت تیشرت تان است. در اینجا روش‌های مختلفی که میتوانید لوگو یا طرح مورد نظرتان را روی تیشرت بیاندازید را مرور می‌کنیم:

 

۱- چاپ سیلک
چاپ روی صفحه محبوب ترین و پرکاربردترین فرآیند چاپ برای تیشرت های زیبا است، به خصوص زمانی که چاپ فله ای روی تی شرت تبلیغاتی دارید. این شامل استفاده از صفحه نمایش برای استفاده از جوهر روی تی شرت است. اثر هنری به دست آمده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و می تواند برای مدت طولانی دوام بیاورد. این بسیار مقرون به صرفه و بادوام است. در این فرآیند جوهر مستقیماً از طریق صفحات توری روی تی شرت اعمال می شود.

 

این روش  نسبتاً بسیار ارزان است. اما از آنجایی که هر رنگ به یک صفحه نمایش جداگانه نیاز دارد، وقتی طرحی با رنگ های زیاد در آن دارید، این روش می تواند گران قیمت باشد. برای اینکه چاپ روی صفحه مقرون به صرفه باشد، باید تعداد زیادی تی شرت را همزمان با همان طرح چاپ کنید. شما باید تعداد رنگ های جوهر و محل طراحی را به حداقل برسانید. اگر طرحی که دارید فقط یک یا دو رنگ دارد می توانید به تعداد کم چاپ کنید و باز هم به صرفه خواهد بود. اگر طرحی با حداکثر 3 رنگ دارید، چاپ روی صفحه از هر روش دیگری برای چاپ بهتر است.

 

۲-لیزری
به یاد داشته باشید که باید از کاغذ انتقال حرارت جوهر افشان فقط با چاپگر جوهرافشان استفاده کنید و همین امر در مورد کاغذ انتقال لیزری و چاپگر لیزری نیز صدق می کند. نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که اگر تی شرتی دارید که گرمای دستگاه پرس حرارتی را نمی گیرد، به سادگی نمی توانید با این روش روی آن چاپ کنید. و در نهایت، به اندازه طرح چاپ روی صفحه بادوام نیست – چاپ ممکن است با شستشو ترک بخورد یا محو شود. این روش با تی شرت های سفید و رنگ روشن عالی است اما برای تی شرت های تیره باید اتو مخصوص دیگری روی کاغذ ترانسفر برای پارچه های تیره خریداری کنید و روند کمی متفاوت است.

۳- چاپDTG
تجهیزات مورد نیاز این روش چاپگر DTG، پرس حرارتی است. این بهترین روش چاپ تی شرت است اگر طرح های رنگارنگ را برای تعداد کم مثلاً 5 تی شرت یا کمتر از آن چاپ می کنید. برای انجام این چاپ به دستگاه های DTG نیاز دارید. این عمدتا برای تی شرت های ترکیبی پنبه ای استفاده می شود.
در این چاپ می توانید از رنگ های نامحدود حتی بیش از 100 رنگ استفاده کنید. شما می توانید طرح ها و الگوهای خود را طراحی کنید، سفارشی سازی های خود را حتی با نام یا عکس های خود انجام دهید. رنگ با این چاپ زنده تر از چاپ روی صفحه، با دستی نرم تر به نظر می رسد.. این روش به اندازه چاپ روی صفحه دوام ندارد و ممکن است پس از شستشوهای زیاد محو شود.

برای سفارش تیشرت تبلیغانی کلیک کنید

۴- وینیل برش CAD

در این فرآیند برش های وینیل در روکش مات یا براق با حرارت روی تی شرت اعمال می شود. این طرح از ورق های وینیل یکدست رنگی، با کمک دستگاه بریده شده است. چاپ وینیل معمولاً یک فرآیند یک رنگ است و روشی نسبتاً مقرون به صرفه به غیر از هزینه برش های تخصصی است. وینیل با انواع چاپ و طرح های مختلف موجود است
یک مشکل این است که هر طرح باید یک به یک برش داده شود و فرآیندی کند است. برای تعداد کمی عالی است اما برای تعداد بزرگتر عالی نیست. اگر طرح بزرگ باشد ممکن است بیش از حد سفت و سنگین به نظر برسد. این یک فرآیند بسیار بادوام و مقرون به صرفه است.

تبلیغاتی

۵- گلدوزی روی تیشرت
این روش هرچند چاپ محسوب نمی‌شود ما روشی بسیار مطمئن و بادوام است چرا که با رنگ و چاپ سرو کار نداریم بلکه طرح پیشنهادی گرافیست روی تیشرت دوخته می‌شود این روس از روش سوزن دوزی قدیمی گرفته شده است که برای لباس ها خانگی به کار میرفت و معمولا طراحان لباس برای بیرون آوردن لباس از سادگی و اینجاد رنگ و لعاب روی لباس این روش را به کار می‌بردند اما امروزه دستگاه‌هایی به بازار آمده که این کار را در تیراژ بالا  روشی مطمئن برای منعکس کردن لوگو روی  تی شرت  تبلیغاتی است. در این روش طرح به دستگاه داده میشود و دستگاه طرح مورد نظر را رویلباس می‌دوزد. تصمیم برای اینکه روش چاپ برای یک طرح بهتر است یا گلدوزی به نوع طرح و نتیجه ای دارد که کارشناسان میخواهد از این کار داشته باشند.

برای خرید تیشرت ساده کلیک کنید

۶- چاپ پلاستیزول

انتقال حرارت پلاستیزول یک گزینه مورد علاقه برای چاپ تی شرت است زیرا نتایج بسیار خوب می دهد و حس بسیار نرم و لطیف ایجاد میکند. به این چاپ، چاپ غیر مستقیم روی صفحه نیز می گویند. برای انتقال طرح از کاغذ انتقال حرارت با کیفیت بالا استفاده می کند که طرح شما روی آن چاپ شده است انتقال هات اسپلیت یک روکش مات نرم می دهد. انتقال لایه بردار سرد ظاهری براق می دهد.
مزیت این روش این است که شما می توانید سفارشات را بدون متحمل شدن هزینه زیادی چاپ کنید. نتایج قابل مقایسه با طراحی چاپ روی صفحه با کیفیت بالا است. زمان مورد نیاز نیز در مقایسه با چاپ روی صفحه بسیار کمتر است. بسیاری از مشاغل تی شرت از این روش استفاده می کنند.

۷- چاپ سابلیمیشن

تجهیزات مورد نیاز این روش چاپگر سابلیمیشن، جوهر، کاغذ انتشار، پرس حرارتی است. این چاپ روی تیشرت های پلی استر سفید انجام می شود. همچنین روی تی‌شرت‌های ترکیبی 50 درصد پلی‌استر و حتی پارچه‌های پیش‌فرآوری‌شده اما با درجات مختلف موفقیت کار می‌کند. در این فرآیند رنگ به بخار تبدیل شده و جذب پارچه پلی استر تی شرت می شود. این یک روش چاپ بسیار بادوام برای تی شرت های 100٪ پلی استر است و نتیجه مشابه DTG به نظر می رسد و احساس نرمی عالی دارد. مزیت این است که شما می توانید حتی تعداد کمی را چاپ کنید. همانطور که گفته شد برای طرح های تمام رنگی روی تیشرت های سفید یا رنگ روشن بهترین است. نقطه ضعف این است که چاپ روی تی شرت های نخی کار نمی کند رنگ چاپ ها به تدریج پاک می شود.

 

۸-استفاده ار پارچه طرحدار
این یک فرآیند چاپ نیست، اما همانطور که از نام آن پیداست، برش و دوخت است. در این فرآیند از پارچه چاپ سفارشی برای ساخت تی شرت استفاده می شود. شما می توانید پس از چاپ پارچه در طرح های دلخواه خود، تی شرت های با طرح های خاص را با این روش تهیه کنید. شما می توانید از روش های مختلف چاپ پارچه برای ایجاد چاپ های خود استفاده کنید

۹-چاپ شابلون
این یک روش چاپ تجاری نیست زیرا با این روش نمی توانید در تیشرت در مقیاس زیاد چاپ کنید. استفاده از شابلون برای چاپ روی پارچه، مخصوصاً زمانی که تعداد زیادی تی شرت درگیر باشد، کار سختی است، اما برای یک نسخه تی شرتY، این بهترین روش است. یکی از مشکلات شابلون محدودیت در نوع طرحی است که می توانید استفاده کنید. نواحی طراحی باید به هم متصل شوند و انجام این کار با برخی از طرح ها خیلی آسان نیست.

منبع